Jóslás, kártyavetés

jóslás, kártyavetés

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, jövendő mondás…

Sokszor halljuk, hogy jósoljatok, vessetek kártyát nekünk. Mi lesz a párkapcsolatommal, hogy alakul az életem?
Elég sok szóval kifejezhető amivel az ember a jövőjét kutatja, az élete alakulásába, a sorsába akar bepillantást nyerni.

Nem szándékozunk elhatárolódni ettől a nézőponttól sem. Mivel ebben is segítő szándékunkat nyilvánítjuk meg elsősorban.

A Tarot Coaching során jelen, múlt, karmikus tényeit, és élet helyzeteket feltáró eszközként nézünk rá. Valamint az energia rendszer, érzelmi állapot vizsgálata is ezen eszközként funkcionál, hogy úgy lássuk a folyamat során a kérdezőt ahogy valójában van. Amikor valaki viszont jóslást kér, akkor lényegében, és elsősorban csak a kérdésére kap választ amivel kapcsolatban kíváncsi.
Mi látni fogjuk a jelen helyzetét, és a jövő lehetséges útjait, és támogatjuk a helyes irány felé. De a választás akkor is a kérdező kezében lesz. Mindenki a saját sorsáért felelős.

Szerintünk egy jó jós nem nyom rá semmiféle információt úgy a kliensére, ügyfelére, hogy az lesz csak és nincs választása a saját életével, sorsával kapcsolatban. Hanem segítőként inkább útba igazítja, hogy a számára legjobb végkimenetel lehetséges útját mutatja meg.
Nos, mi is így érezzük feladatunknak akik felénk fordulnak, hogy jósoljunk nekik.

Miben is segít a jóslás, kártyavetés, energiarendszer vizsgálata?

Ősidők óta él úgy az ember, hogy kíváncsi a jövőjére. A Tarot, a cigánykártya, asztrológia, számmisztika, és még számos más formája segítette régen és most is az embereket abban, hogy megláthassák mi vár rájuk.

Fontos az időjárás előrejelzés, a lehetséges politikai, tőzsdei, stb. dolgok előre látása is már az emberek életében. Hiszen ezek alapján tesznek vagy nem tesznek meg lépéseket a következő napon, vagy elkövetkezendő időszakban. Jóslás, megérzés, hatodik érzék… mindenki igyekszik használni ezeket valamilyen formában.
Pont ugyanígy vagyunk az életünkkel kapcsolatban is. Próbáljuk kikövetkeztetni, manifesztálni, teremteni a jót, és elkerülni lehetőség szerint a rosszat. És mi ez utóbbit igyekszünk támogatni a kártyavetéssel, energetikai elemzéssel.

Az energiarendszer, a csakrák és aura vizsgálata során az egyén érzelmi világa feltárul. Megmutatkoznak elakadásai, belső viszályai, gondolkodásmódja. Az, hogy hogyan érez önmagával, a párjával kapcsolatban (ha szükséges akkor a pár másik felét is elemezzük). Milyen a munkahelyével az érzelmi viszonya. Merre halad az útján. Mik azok amik akadályozzák. Így az ebből kapott információ, az önismeretet segíti, valamint utat mutat a változás lehetősége felé.

Miért vagyunk mi mások, mint a többi jós vagy segítő?

Általában a jósok, segítők egyedül dolgoznak. Erre mi is képesek vagyunk természetesen.
 Mégis miért alakult úgy, hogy ketten lettünk, és végezzük azt amit egyedül is képesek lennénk?

Nos ennek története is van azért.

Egyszer úgy alakult, hogy egyikünk majd másikunk is kikérte egy adott klienssel kapcsolatban a másik látásmódját is. Ekkor elkezdett kiviláglani az a tény, hogy a másiknál vannak még plussz információk, üzenetek is ami az egyik módszer alapján nem képes megmutatkozni. A másik módszer, vagy eszköz segítségével viszont igen!

Így elkezdtük ezt elemezni, és egyre inkább kivilágosodott, hogy sokkal több mindent látunk ketten az adott egyénnel kapcsolatban, mint külön-külön. Tehát úgymond több csatornát is nyitottunk az információknak. Így egy szélesebb látókör jelent meg számunkra. Ami a klienseink számára is maximálisan kielégítőnek bizonyult, és elégedettségüket mutatta.

Szóval így alakult, hogy aztán sokkal jobban szeretünk együtt dolgozni, és így támogatni embertársainkat az élet útjuk során.

Élj bárhol, ONLINE is kérheted a jóslásodat!

A távolság nem akadály.