Tarot Life Coaching

Tarot Life Coaching

Tarot life coaching

Élet, párkapcsolat, karrier coaching. Életutunk fontos eseményei, útvesztői. Empátiánk és Coach rendszerünk ezekben nyújt megoldást, útmutatást.
Egy tudatalatti, érzelmi, lelki, ego, fizikai és Isteni szintet feltáró módszer köré építettük fel a coach szisztémánkat.

Melynek a Fény tarot az alapja. Az ember energia rendszeréből nyert információ pedig a visszacsatolás hozzá. Egyszóval egy feltáró rendszer, amely sokkal többet elárul az egyénről és adott helyzetéről, mint amennyit egy ülés alkalmával képes lenne adott idő alatt elmondani, vagy önmaga tisztán látni önmagával vagy helyzetével kapcsolatban.
Ezzel gyorsítva a folyamatot a probléma megoldás menetében.

A tarot-ról kialakult személettel kicsit ellentétben nem egy jóslásra épülő módszerről van kifejezetten szó. Inkább egy jelen helyzettől függő útmutatásról. Jósokból van bőven elég. Mi nem ezt a szerepet érezzük magunkénak. Úgy érezzük, hogy csupán egy eszköz abban, hogy a kártyák feltárják előttünk a látni valót amiből aztán kiindulhatunk, és ugyanerre használjuk az ember energia rendszerét (csakrák, aura), hogy rövidebb idő alatt jobban megismerjük őt, és ezáltal hatékonyabban tudjunk reagálni az adott feladatra amivel ő is dolgozni szeretne.
Ez inkább azt takarja számunkra, hogy helyes döntés felé vezető utat megnyissuk bárki számára. És itt a személynek meg is adatik a választás joga minden szempontból.
A Fény tarot és az energetikai elemzést elsősorban tényfeltáró eszközökként használjuk. Melyek segítségével aztán személyre szabott útmutatást adhatunk a jelenével kapcsoltban ami természetesen összefügg a jövő lehetséges történéseivel.

Mindenkinek van olyan állapota ami a legjobb a számára, ezt szeretnénk megtalálni közösen. Egy felszabadult érzést szeretnénk elérni, amit persze a kérdező irányít. Bepillanthat a saját működésébe, miáltal megértésre találhat.

Amire megoldást nyújtunk:

– Párkapcsolati problémák
– Csalódás
– Féltékenység
– Érzelmi válság
– Traumák
– Gyász
– Elengedés
– Útmutatás
– Választások megkönnyítése
– Mit üzen a betegségem?
– Mit tehetek hogy jobb legyen az életem?

A beszélgetés során kialakul egy összetett kép a kérdező emberrel kapcsolatban. Természetesen meghallgatjuk, és figyelembe is vesszük azt, ahogy ő látja önmagát, és az élethelyzetét, az adott problémáját. Hiszen ez is természetesen hozzátartozik a folyamathoz. Ha szükséges, akkor segítjük a nézőpontjait tágabbra nyitni. Valamint minél több újat megmutatni számára, amelyben a választását ő maga, a nézőpontokból érzékelhető könnyedséggel fogja megválasztani. Amint kinyílik sok más lehetőség, sokan elég gyorsan megkönnyebbülnek. És mindaddig amíg nem látják az egyéb lehetőségeket, addig a zsákutcájukban állnak, és mivel visszafordulni nem akarnak, így azt a törekvésüket, hogy mégis nyíljon egy kapu számukra, amin ismét beléphetnek, és újra élhetik, élvezhetik az életüket, mi, minden rendelkezésünkre álló eszközzel segítjük.

 

 

Mi történik utána?

A coaching-ot követően is fogjuk tovább a kezét megbízónknak. Hiszen az Easy Life Method további lehetőségeket nyújt arra, hogy a bennragadt élethelyzetet örökre feloldjuk, elengedjük, és soha többet ne kelljen ugyanazzal, vagy hasonlóval szembesülnie a kérdezőnek.

Mitől más ez, mint egy “normál” coaching?

Problémáink nagy többsége azért jelent problémát, mert valami miatt újra és újra átéljük, így megoldandó feladatként nézünk rá egy idő után.
Vagy egy váratlan esemény lép az életünkbe és feldolgozatlanul megyünk tovább. Nem is gondolván, hogy ez később problémát okozhat bármilyen szinten is. Az ember képes sokkal gyorsabban elnyomni az érzéseit, és nem foglalkozni velük, mint ahogy gondolnánk.

Legtöbbségében a feldolgozatlan események hátterében még a gyerekkorból is találunk olyan eseményeket amik még mindig hatással vannak a jelen életre. Sokan nem tudják, hogy mégis hogy hozzák felszínre ezeket a mélyen elrejtett, és láthatatlan dolgokat, érzelmeket. De leginkább nincs a tudatos elme előtt, hogy az ilyen problémákkal bármilyen szinten is foglalkozni kellene és ráhatással van a jelen ügyeire. Maximum néha néha utal rá valami. Viszont tudatosan mégsem kapcsoljuk a múlthoz.

Amit a tanácsadók, coach-ok nagy része nem lát, vagy nem is akar róla tudomást venni az a karma, az előző életek, és annak a jelen életre gyakorolt hatásai. Mi ezeket a gócpontokat is feltárjuk. És szükség szerint erre is tudunk megoldást, hogy a jelen élet mégis felszabadultan tudjon folyni.
Tapasztalataink megmutatták a karma fontosságát. Akár egy párkapcsolati problémánál, elengedésnél, de lehet bármely életterületre rámutatni vele ami valami miatt nem működik. A feltáró folyamat részeként ezt is láthatóvá tesszük ha az adott helyzet megkívánja.

Az életünk folyamatos változásban van, így a bennünk folyó, és a bennünket körbe vevő energiáké is.
Hatásos ezért időközönként újra megvizsgálni a folyamatot amennyiben újabb elakadást észlelünk.

Ez a típusú Life, Párkapcsolat, Karrier Coaching felöleli az életterületeinket. Külön, külön és akár az egészet nézve is tudjuk kezelni. Így ha lehet nem választjuk konkrétan szét, és nem tördeljük darabokra, mivel minden mindennel összefügg és az embert egy egészként kezeljük.

Hol tudom felvenni veletek a kapcsolatot?

Bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken tudsz elérni.
Időpont egyeztetésre szükség van, a coaching-hoz.
Természetesen online is működik a folyamat, a saját kényelmes székedből.